Navigatie overslaan

Bels­im­pel

Belsimpel, onderdeel van de Gomibo Group, is een bedrijf dat inmiddels bekend staat om haar innovatie, klantgerichtheid en het in gang zetten van de digitale revolutie in de telecomindustrie. Wat in 2006 begon als een droom van twee jonge ondernemers, Jeroen Doorenbos en Jeroen Elkhuizen, groeide uit tot een Gronings succesverhaal met wereldwijde impact.

Te midden van een chaotische telecommarkt vol aanbieders die allemaal de beste aanbieding zouden hebben en het aantal sales boven de behoeften van de klant stelden, besloten de twee Jeroenen het in 2006 anders te gaan doen. Ze wilden de klant écht op de eerste plaats zetten en realiseerden daarom een platform dat het eenvoudiger maakt om precies te vinden wat je nodig hebt. De filosofie is simpel maar effectief: behandel iedereen zoals je je eigen familie zou behandelen (dan volgen daarna ook de sales). Dit markeerde het begin van een klantgerichte revolutie in de telecomindustrie, waarbij de behoeften van de klant het uitgangspunt werd.

Belsimpel onderscheidt zich door voortdurende innovatie in het makkelijker maken van zaken. Van contracten ondertekenen met iDeal-verificatie tot een klantenservice die altijd beschikbaar is, en van flexibele retour- en reparatiemogelijkheden tot een écht klantgerichte telefoonverzekering met lage premie. Belsimpel zet nieuwe normen op en creëert een positieve verandering in de branche. De unieke software, die 20 miljoen mogelijke combinaties tot één perfect voorstel reduceert, draagt bij aan dit succesverhaal.

Maar het gaat verder dan alleen Belsimpel. In 2020 is het bedrijf ook internationaal gaan opereren onder de internationale naam Gomibo. Onder de Gomibo Group-paraplu ontstaan bedrijven Belsimpel, Verifai, Tulip Assist en Gomibo SaaS (Software as a Service). Ze hebben allemaal hetzelfde streven: ‘Toegang tot de digitale wereld voor iedereen gemakkelijker maken’. Deze drijfveer van de Gomibo Group blijft onveranderd. Met meer dan 750 toegewijde medewerkers wordt er elke dag gewerkt aan het realiseren van deze missie. In juli 2023 heeft de Gomibo het certificaat Great Place To Work behaald. Het telecombedrijf verwacht verdere groei in het aantal professionals dat zich bij hun team voegt.

Waarom kiest Gomibo Group voor Groningen? “We zijn blij met de stad en de regio, omdat het bruisende studentenleven en de nuchtere mentaliteit van de inwoners goed bij ons bedrijf passen. Dit maakt dat wij elke dag met een fantastisch team collega’s werken aan het realiseren van onze missie en doelen. Wij hebben ons gebonden aan de regio en vinden het belangrijk om bij te dragen aan de werkgelegenheid en de dynamiek in Noord-Nederland. Wij zien Groningen als stad van de toekomst; een stad waar studeren, wonen en werken perfect samengaan”, aldus Jeroen Elkhuizen, CEO en mede-oprichter Gomibo Group.

Zoek je naar aanleiding van dit artikel contact met Belsimpel of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op met colleaguejourney@belsimpel.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring