De Haan Advocaten & Notarissen

De Haan Advocaten & Notarissen is de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland.

Wat begonnen is als eenmansstrafrechtpraktijk is uitgegroeid tot een kantoor met 8 locaties en 150 medewerkers. De Haan Advocaten & Notarissen behoort tot de top 20 van de grootste advocaten- en notariskantoren van ons land. Als full service kantoor hebben wij alle specialisaties in huis en bieden we een breed spectrum van juridische diensten. Binnen het bedrijf zijn er twee zelfstandige disciplines: advocatuur en notariaat.
Wij zijn bovengemiddeld thuis in vijf specifieke sectoren: maakindustrie, milieu, afval en energie, zorg, bouw en vastgoed en handel, transport en logistiek. Hier opereren we op het hoogste juridische niveau en staan we bekend om onze ondernemingszin, betrokkenheid en kwaliteit. De succesvolle aanpak in de sectoren gebruiken we om over de gehele breedte te komen tot intensievere samenwerkingen, een hogere klanttevredenheid en de inzet van een breder pallet aan dienstverlening.

Wat ons motiveert en verbindt is de hoge eisen die we stellen aan onszelf en aan elkaar. Woorden die ons kenmerken zijn proactief, deskundig en betrokken. Uitdagingen gaan we niet uit de weg en we behandelen graag complexe zaken. Voor ondernemers zijn wij de daadkrachtige, juridische partner. Wij werken niet voor, maar met onze klanten. Dit wordt gerealiseerd door dicht bij de klant te staan en te excelleren in het doorgronden van hun zorgen, twijfels en problemen. Onze sterke sector- en marktkennis zorgt dat we snel kunnen anticiperen op nieuwe ontwikkelingen met maatwerk advisering en oplossingen van hoge kwaliteit.

Onze specialisten zijn stuk voor stuk zeer deskundig in zijn of haar vakgebied. Hierdoor voorzien zij cliënten van een passend maar ook compleet advies. Eén van onze krachten is de korte lijnen binnen ons kantoor. Dit heeft onder andere als voordeel als er binnen een zaak sprake is van overlappende rechtsgebieden de cliënt direct in contact wordt gebracht met een specialist uit het desbetreffende gebied.

Bij vragen over De Haan Advocaten & Notarissen verzoeken wij u contact op te nemen door te mailen naar info@dehaanlaw.nl of te bellen naar 050 575 7400. U kunt onze website raadplagen voor meer informatie over onze diensten: www.dehaanlaw.nl

Noorderpoort

ROC Noorderpoort staat midden in de regio. We versterken de regio al meer...

Virol

Virol verzorgt in het Noorden van Nederland de inzameling en verwerking...

Google

‘Groningen en Google vormen een uitstekende match’