Van Wijnen

Van Wijnen is niet zomaar een bouwer, maar juist enorm innovatief, grensverleggend en vol beweging.

Victorine de Graaf-Peters is commercieel directeur bij Van Wijnen vestiging Groningen. Naast dat Victorine haar strepen heeft verdiend in onderzoek, heeft zij ruime ervaring als directeur van een kenniscentrum. Tevens brengt zij een brede bestuurlijke ervaring in de publieke sector en de gezondheidszorg mee. De overstap naar de bouwsector ziet De Graaf als een uitdagend vervolg in haar carrière. “Het geeft mij energie en ik zie het als een mooie vervolgstap in mijn toch al diverse loopbaan”. Van Wijnen is niet zomaar een bouwer, maar juist enorm innovatief, grensverleggend en vol beweging.

In Groningen lopen verschillende projecten en zijn we volop bezig met toekomstbestendig wonen. Voorbeelden hiervan zijn de circulaire huizen van Fijn Wonen die rechtstreeks uit de fabriek komen, waarmee geëxperimenteerd wordt op De Loskade in Groningen. In Ten Post versterkten we een karakteristieke Groningse woning, De Postkoamer, in combinatie met verduurzaming en verbetering. Deze woning is nu geheel aardbevings- en toekomstbestendig.

Samen bouwen we aan ruimte voor een beter leven. Voor nu én de toekomst, in Groningen en de rest van Nederland. We kijken verder dan de huidige (woon)behoeftes en bouwmogelijkheden en zijn zuinig op de wereld. We ontwikkelen gasloos, energiezuinig en liefst circulair. Dit is voor de aarde én de eindgebruiker de beste keuze. Circulair bouwen is sneller, beter en goedkoper. Dat de bouwsector één van de grotere milieuvervuilers is, is ons een doorn in het oog. Wij hebben onszelf tot doel gesteld in 2025 100% toekomstbestendig te zijn en zetten op verschillende niveaus stappen om deze te behalen.

NDC Mediagroep

‘Laten we de slagkracht van Stad gebruiken om het Ommeland te liften!’

Groninger Forum ontvouwt zich: 'Maar het mooiste komt nog!'

‘Het Groninger Forum ontvouwt zich langzaam maar zeker nu de stellages...

Gasunie

Gasunie is een Europees netwerkbedrijf voor energie met een gastransportnetwerk...