Voys

Ervoor zorgen dat bedrijven kunnen bellen en optimaal bereikbaar zijn voor hun klanten. Dat is wat Voys doet, op een bijzondere manier.

In 2006 ontwikkelden we bij TNO een product dat de telecomwereld radicaal veranderde: telefonie in de cloud. Voys ontstond en met de jaren werden steeds meer bedrijven fan van ons product. Terwijl we groeiden, merkten we dat alleen de techniek niet genoeg zou zijn.

Iedereen is gelijk

De vraag die we onszelf in 2012 stelden was: hoe zorg je dat iedereen in je bedrijf met en voor de klant kan werken? We besloten gelijkwaardigheid met de klant en gelijkwaardigheid onderling te verankeren in onze manier van organiseren. Zo ontstond het Voys Model.

Het Voys Model is een organisatiemodel zonder managers en zonder functies. Met deze manier van werken kunnen mensen het maximale uit zichzelf halen in een omgeving waarin ze vertrouwen, verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid krijgen. Voys gelooft dat een mens alleen met die randvoorwaarden zich kan ontplooien, gelukkig kan zijn en optimaal kan bijdragen aan de organisatie. Gelukkige medewerkers zorgen immers voor gelukkige klanten.

Hoge waarderingen

Gelijkwaardig organiseren werkt en het blijft niet onopgemerkt. We winnen veel prijzen voor snelle groei en onze manier van organiseren. De mooiste waardering krijgen we van onze klanten die ons in meer dan 3.700 reviews een gemiddeld klantcijfer geven van een 8.9. Dat is de hoogste klantwaardering in de telecomwereld.

De landsgrenzen over
Inmiddels werken we samen met meer dan 50 geweldige collega’s, heeft Voys kantoren in drie landen en zijn we hard onderweg naar land vier. Ons hoofdkantoor staat in de stad Groningen. In Het

Kwadraat bewonen we een groot deel van de tweede verdieping. Onze cloud-telefooncentrale is zich gaan doorontwikkelen in het bedrijf Devhouse Spindle, waar inmiddels ook ruim 50 mensen werken. Hun kantoor bevindt zich op de begane grond van Het Kwadraat.

Samen zorgen deze collega’s dat meer dan 10.000 prachtige bedrijven optimaal telefonisch bereikbaar zijn. Waar we met Freedom de MKB-markt bedienen, bieden we met Voys One de communicatie-oplossing voor grootzakelijk Nederland. Gezamenlijk wordt onze impact daarmee steeds groter.

Vrije communicatie, voor iedereen

Om gelijkwaardige communicatie in de gehele wereld te bevorderen hebben we samen met Devhouse Spindle de stichting 48percent.org in het leven geroepen. 48 procent van de wereldbevolking heeft geen toegang tot internet. Onze stichting wil dit percentage omlaag brengen en mensen voorzien van vrije, gelijkwaardige communicatiemogelijkheden.

www.voys.nl

NDC Mediagroep

‘Laten we de slagkracht van Stad gebruiken om het Ommeland te liften!’

Groninger Forum ontvouwt zich: 'Maar het mooiste komt nog!'

‘Het Groninger Forum ontvouwt zich langzaam maar zeker nu de stellages...

Van Wijnen

Van Wijnen is niet zomaar een bouwer, maar juist enorm innovatief, grensverleggend...