Navigatie overslaan

Colofon

Groningen Promotie

Word ook Ambassadeur van Groningen

Onder de vlag van 'Er gaat niets boven Groningen' voeren provincie en gemeente Groningen, Marketing Groningen en diverse bedrijven en organisaties jaarlijks gezamenlijk campagne om Groningen te promoten. Groningen Promotie richt zich op drie sectoren: toerisme, cultuur en economie. De Commissaris van de Koning is de bestuurlijke voorzitter.

Campagnes

Met campagnes op toeristisch, cultureel en economisch gebied wil Groningen Promotie het beeld van deze sectoren versterken. Hoe meer toeristen hier komen, hoe meer er in de sector besteed wordt. Hoe meer bedrijven zich hier vestigen, hoe groter de kans om onderling zaken te doen en samen te werken. Kortom: hoe steviger de economische structuur.

De ambassadeurs van Groningen

De activiteiten van Groningen Promotie worden gesteund door de Ambassadeurs van Groningen. Dit zijn bedrijven die Groningen een warm hart toedragen. Met de bijdragen van de Ambassadeurs worden de toeristische en economische campagnes van Marketing Groningen geheel of gedeeltelijk gefinancierd. Ook gaat een deel naar de eigen economiecampagne: deze bestaat uit deze website, een maandelijkse digitale nieuwsbrief, een twitteraccount en een facebookpagina.

Wat zijn de kosten van het ambassadeurschap?

Minimaal € 5000,- per jaar (exclusief BTW).

  • Wat houdt het Ambassadeurschap in?
  • Twee netwerkbijeenkomsten per jaar op uitnodiging van de Commissaris van de Koning
  • Indien gewenst communicatieadvies over het gebruik van het merk Er gaat niets boven Groningen
  • Een uitnodiging voor de openingen van de tentoonstellingen in het Groninger Museum
    Vermelding op deze website


Hoe word ik ambassadeur?

Neem contact op met:
Annette Doornbosch
Provincie Groningen
Postbus 610
9700 AP Groningen
Tel. 050 3164448
Email: a.i.doornbosch@provinciegroningen.nl