Beeproger

De ‘roger beep’ is een toon die op de radio gebruikt wordt om aan te geven dat de zender is opgehouden met praten – een manier om aan te geven dat je je boodschap hebt overgebracht. We bouwen dagelijks aan oplossingen die het overbrengen en delen van informatie makkelijk maken.

Het succesverhaal

In 2013 is beeproger opgericht om unieke bedrijfsprocessen te optimaliseren middels koppelingen en maatwerk software. Inmiddels is het team uitgegroeid naar meer dan 20 Rogers en ze groeien hard. Met de expertise in het creëren van maatwerk software en koppelingen ontwikkelen voor bedrijven, begeleiden ze ook ontwikkeltrajecten voor startups en scale ups. Dit zorgt voor een variatie aan samenwerkingen met ambitieuze organisaties waar kennis wordt gedeeld om gerichte maatwerkoplossingen te realiseren.

Wist je dat?

  • beeproger staat vaak aan het begin van digitaliseringstrajecten binnen het MKB. De bedrijven die bij hen aankloppen willen toekomstbestendig worden en zien software als een laagdrempelige manier om in die ambitie grote slagen te maken. Aangezien dit is waar beeproger's expertise ligt, kunnen ze veel bieden aan deze samenwerkingen.
  • VeiligheidNL kreeg data van de meldkamer. GPS-locaties, buurt-, wijk- en gemeentecodes moesten handmatig toegevoegd worden aan deze meldingen. Totdat beeproger werd ingeschakeld. Door een koppeling met verschillende databases wordt tot 90% van alle data die vanuit de meldkamer binnenkomt automatisch voorzien van de juiste informatie. Daarnaast hebben ze ook nog een dashboard ontwikkeld waarmee deze informatie ten alle tijden overzichtelijk is voor de gebruiker.

Bekijk hier de vacatures

Basicly

Basicly gelooft in twee dingen: de onmisbaarheid van de leerkracht en het...

Convident

Bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen succesvol laten groeien...

Wees welkom

Ben jij een Digital Innovator uit Groningen en hoor jij thuis in dit rijtje?...