Belsimpel

Opgericht door twee Groninger studenten, biedt Belsimpel nu werk aan honderden andere talenten, die gezamenlijk miljoenen Nederlanders helpen met de best passende mobiele telefoniediensten, online en via winkels door heel Nederland. Zoveel mensen toch maatwerk kunnen leveren en duizenden procenten groeien in een paar jaar tijd, kan Belsimpel door een combinatie van goede automatisering, slimme dataverwerking en een team dat voor de beste klantenervaring staat.

Hoofdkantoor in hartje Groningen met 7 winkels verspreid door heel Nederland. Hun team telt inmiddels meer dan 300 fanatieke collega's. Samen gaan ze iedere dag tot het uiterste om de mobiele wereld steeds een beetje beter te maken.

Belsimpel is constant op zoek naar verbetering. In hun service, op de website of in het logistieke proces: overal valt winst te behalen. Altijd alles beter willen doen zit in het bloed. In de e-commerce gaat het om details, daarom is een fanatiek en competitief team heel belangrijk voor dit Groningse bedrijf.

Bekijk hier de vacatures

Basicly

Basicly gelooft in twee dingen: de onmisbaarheid van de leerkracht en het...

Convident

Bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen succesvol laten groeien...

Wees welkom

Ben jij een Digital Innovator uit Groningen en hoor jij thuis in dit rijtje?...