Conversies.nl

Meer online aanvragen en bestellingen genereren, dat is waar ze goed in zijn. En dat doet Conversies.nl met succes voor de meest uiteenlopende klanten. Van sportschool tot webshop en van verhuisbedrijf tot evenementenlocatie.

Het succesverhaal

Met het geloof dat online marketing een specialisme is, is Bouke Majoor in 2014 gestart met Conversies.nl. Inmiddels bestaat het bedrijf alweer ruim vijf jaar, zijn er zeven mensen in dienst en zijn ze trotse eigenaar van een eigen kantoor in het Kwadraat. In de tussentijd hebben ze al twee FD Gazelle awards en een Jonge Ondernemersprijs nominatie in de wacht gesleept. Daarbij hebben ze overigens niet de ambitie om de grootste in Online Marketing te worden, maar wel de beste.

Wist je dat?

Conversies.nl is begonnen als advertising bureau, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig Online Marketing bureau. Zo zijn ze ook specialist op het gebied van:

  • Sociale media
  • Conversie-optimalisatie
  • Zoekmachine-optimalisatie en teksten schrijven
  • Verkopen via Marketplaces
  • Marketingstrategie


Waarom Conversies.nl?

Conversies.nl is een team van specialisten die echt vanuit de inhoud werkt; daar liggen hun roots. Een eigenschap die bestaande klanten waarderen is het persoonlijke contact en de eerlijke benadering. Om dat te onderstrepen wordt er niet gewerkt met kant-en-klare pakketten, maar met een dienst op maat.

Bekijk hier de Online Marketing Trainingen

Wees welkom

Ben jij een Digital Innovator uit Groningen en hoor jij thuis in dit rijtje?...

Devhouse Spindle

Devhouse Spindle is een snelgroeiend bedrijf met developers, engineers,...

HackerOne

HackerOne is een platform waar hackers geld kunnen verdienen met het opsporen...