Convident

Bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen succesvol laten groeien op het web. Dat is de missie van Convident. Sinds 1 januari 2015 draait Convident mee in de online wereld. Van template websites naar maatwerk sites, shops en webapplicaties voor MKB bedrijven, grote bedrijven en overheid.

Succesverhaal

Convident is in 2015 opgericht door co-founders Rick Dreise en Rutger van de Griendt. De afgelopen vijf jaar is het team uitgebreid en bestaat ondertussen uit 15 medewerkers. Convident groeit en dat zie je ook terug in het portfolio van ruim 350 klanten. Door de jaren heen heeft Convident zich ontwikkeld tot hét bureau voor geavanceerde sites, shops en webapplicaties.

Met kennis en expertise op gebied van de nieuwste technieken leveren ze de beste kwaliteit in Open Source. Het succes van Convident wordt onderstreept door het meedoen aan awards, waaronder de Jonge Ondernemersprijs, de Klantvriendelijkste Organisatie van Noord-Nederland, de Emerce100 en een nominatie voor de FD Gazellen Awards.

Wist je dat?

De bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident. De V staat voor Vertrouwen. Op Convident kun je bouwen, dat stralen ze met het uitspreken van met hun bedrijfsnaam al uit. Daarom gaat Convident altijd voor een lange samenwerking met haar klanten. Dit blijkt uit de gestage groei en de trouw van haar groeiende klantenbestand!

Waarom Convident?

Convident is een persoonlijk bureau waar wordt gewerkt met een leuk en gezellig team in een informele (werk)sfeer. Convident is gevestigd in een mooi pand aan de Kraneweg, op steenworp afstand van het centrum van Groningen. Het team bestaat uit een officemanager, projectmanager, vormgevers, developers en online marketeers. Samen werken zij aan gave projecten voor zeer waardevolle opdrachtgevers.

Werken bij Convident

Lijkt het je tof om te werken aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten? Convident zoekt doorlopend design en development talenten! Meer informatie over de openstaande vacatures vind je hier: werkenbij.convident.nl.

Kijk voor meer informatie op Convident.nl

Basicly

Basicly gelooft in twee dingen: de onmisbaarheid van de leerkracht en het...

Wees welkom

Ben jij een Digital Innovator uit Groningen en hoor jij thuis in dit rijtje?...

Conversies.nl

Meer online aanvragen en bestellingen genereren, dat is waar ze goed in...