IBM

IBM CIC is onderdeel van IBM. Ben je bekend met hun 100-jarige geschiedenis? In 1975 maakten ze hun eerste portable computer. Sindsdien hebben ze niet stilgezeten. Je hebt vast wel eens gebruikt gemaakt van een door hen gecreëerde app.

Het succesverhaal

In 2013 opende IBM de deuren van de eerste Client Innovation Center (CIC) in het bruisende Groningen. Sinds die tijd groeien ze alleen maar. Ze hebben nu een eigen Design Studio en DevOps Garage en een tweede kantoor in Amsterdam. Van design tot onderhoud; IBM CIC werkt aan interessante projecten en levert de beste technische diensten aan hun klanten.

Ze blijven groeien en zijn op zoek naar getalenteerde, enthousiaste mensen die willen werken aan innovatieve oplossingen.

Wat doet IBM CIC?

Ze zijn bekend van ons werk in de gebieden: agile & creative software engineering, de IX-studio en cognitive & enterprise solutions. Denk aan de ontwikkeling in de DevOps Garage, het design in hun IBM Studio en zakelijk werk, terwijl ze diensten aan hun klanten leveren die de volledige levenscyclus omvat.

Wist je dat?

Het IBM Client Innovation Center een startup is met de ondersteuning van ‘s werelds grootste bedrijf in IT en consulting: IBM. Het center is opgericht om een breed scala van de nieuwste technische diensten te leveren aan onze klanten.

IBM opereert vanuit 16+ locaties over heel Europa. Op deze manier zijn ze in staat om aan de technische, taal-, tijdzone- en wettelijke vereisten van de projecten voor de lokale klanten te kunnen voldoen.

Bekijk hier de vacatures

Basicly

Basicly gelooft in twee dingen: de onmisbaarheid van de leerkracht en het...

Convident

Bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen succesvol laten groeien...

Wees welkom

Ben jij een Digital Innovator uit Groningen en hoor jij thuis in dit rijtje?...