Mr. Chadd

Mr. Chadd biedt als eerste ter wereld een online leerplatform en app waar scholieren van alle leerniveaus direct uitleg ontvangen over hun schoolvragen.

Het succesverhaal

In 2014, op een doodgewone winteravond in Groningen, escaleerde een vrij onschuldige brainstormsessie van Kim van der Esch en Jan Gustavo Kuipers in een plan dat het onderwijs voorgoed zou veranderen: Mr. Chadd was geboren!

Toegankelijke huiswerkbegeleiding

Mr. Chadd brengt via een uniek platform middelbare scholieren en universitaire coaches in contact om zo samen de huiswerkproblemen van de scholieren op te lossen. Het contact verloopt via onze app of via de website. Er bleek al snel veel vraag te zijn naar toegankelijke huiswerkbegeleiding en scholieren waren erg enthousiast over ons en onze coaches.

Wat Mr. Chadd amazing maakt? Mr. Chadd huiswerkbegeleiding is dé totaaloplossing die het onderste uit de kan helpt te halen.

Wist je dat?

Momenteel maken meer dan 140.000 middelbare scholieren gebruik van onze applicatie. Zij worden dagelijks geholpen met hun huiswerk door onze, inmiddels al ruim 200, coaches.

Elke dag plezier

De positieve feedback die wij dagelijks van onze gebruikers, ouders, docenten en onze coaches ontvangen, is de hoofdreden dat wij elke dag met plezier en een glimlach naar ons werk fietsen!

Bekijk hier de vacatures

Basicly

Basicly gelooft in twee dingen: de onmisbaarheid van de leerkracht en het...

Convident

Bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen succesvol laten groeien...

Wees welkom

Ben jij een Digital Innovator uit Groningen en hoor jij thuis in dit rijtje?...