Rijksuniversiteit Groningen

Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) innoveert en beheert met meer dan 250 medewerkers ondersteunende processen en faciliteiten voor ruim 31.000 studenten en bijna 6.000 medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Onze missie: onderwijs en onderzoek ondersteunen door innovatieve en betrouwbare IT.

Het succesverhaal

Het CIT is een toonaangevend nationaal en Europees instituut op het gebied van informatietechnologie. Wij verzorgen en onderhouden een innovatieve en robuuste IT-infrastructuur die bestaat uit het campusnetwerk, datacentra, het High Performance Cluster, de universitaire werkplekken, de website, alle campussoftware en de helpdesk. Speerpunten van het CIT zijn Big Data, gevoelige data en digitaal toetsen. Wij werken geregeld samen met (inter)nationale partners zoals UMCG en ASTRON.

Wat maakt de RUG awesome

De RUG brengt ambitieuze onderzoekers voort die baanbrekend en maatschappelijk relevant onderzoek verrichten. We behoren niet voor niets tot de beste onderzoeksuniversiteiten in Europa. Ook levert de RUG toponderwijs aan 31.000 studenten. Hier kun jij als getalenteerde IT-er aan bijdragen. Wij investeren graag in onze mensen en bieden dan ook goede carrièreperspectieven, ruime mogelijkheden voor ontwikkeling en plus aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Wist je dat?

Onlangs is de Virtual Research Workspace gelanceerd, die het CIT samen met het UMCG heeft ontwikkeld. Deze geavanceerde digitale werkplek is voor onderzoekers een veilige manier om samenwerkingsverbanden aan te gaan met zowel onderzoekers van de eigen organisatie als andere instellingen, wereldwijd. De diensten (applicaties en data) zijn 24 uur per dag beschikbaar. De onderzoeker heeft volledige controle over de data en resultaten met minimale risico's op datalekken.

Bekijk hier de vacatures

Basicly

Basicly gelooft in twee dingen: de onmisbaarheid van de leerkracht en het...

Convident

Bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen succesvol laten groeien...

Wees welkom

Ben jij een Digital Innovator uit Groningen en hoor jij thuis in dit rijtje?...