TKP

TKP werkt met de technologie van morgen aan de pensioenen van miljoenen Nederlanders. Aan hun inkomen voor later. De toekomst is voor TKP dus dagelijkse realiteit.

Serious Tech

TKP bouwt aan de fintech van morgen. Ze zijn in rap tempo aan het digitaliseren en automatiseren. En experimenteren met artificial intelligence, chatbots en data. Natuurlijk secure by design. En dat schept interessante kansen voor ICT’ers met ambitie: voor architecten, datascientists, developers, ux-designers en andere knappe koppen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de overstap naar cloudtechnologie.

TKP in het kort

  • Bij TKP werken 318 ICT'ers op een totaal van 965 mensen.
  • Een aantal van hen doen mee aan een tweejarig opleidingstraject tot Data Scientist. Dat is een wereldwijd programma moederbedrijf Aegon, met o.a. stages en opdrachten in het buitenland. Op dit moment zijn 2 buitenlandse collega's van Aegon bij TKP gedetacheerd voor een tijdelijke opdracht.
  • Ze zijn partner van de studieverenigingen RealTime (HBO-ICT Hanzehogeschool), SV Cover (RuG) en ASCI (RuG)
  • Daarnaast werken ze ook in de ICT-samenwerkingsverbanden Samenwerking Noord en Connect.frl en zijn ze partner van TechTalks050 van de RuG.
  • Ze organiseren regelmatig een eigen event (TKP Technight) om kennis te delen over onder andere security, data-analytics en cloud.

Bekijk hier de vacatures

Wees welkom

Ben jij een Digital Innovator uit Groningen en hoor jij thuis in dit rijtje?...

Conversies.nl

Meer online aanvragen en bestellingen genereren, dat is waar ze goed in...

Devhouse Spindle

Devhouse Spindle is een snelgroeiend bedrijf met developers, engineers,...