Voys

“Wat KPN doet, maar dan leuker” dat is wat Voys over zichzelf zegt. Het bedrijf levert vaste telefonie in binnen- en buitenland, op basis van moderne internettechniek. Voys heeft met zelfsturende teams en zonder management een slimmere manier van organiseren. Efficiënter voor het bedrijf, prettiger voor de klanten en leuker voor het snelgroeiende team. Voys en spinoff developmentbedrijf Spindle zitten beiden in de elite van de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland.

Telefonie voor bedrijven

Voys biedt telefonie aan bedrijven: van ZZP tot grootzakelijk. Wij leveren zowel de nummers en de lijnen, als een eenvoudige online omgeving waarin je alles zelf kunt beheren.

Collega's van Voys gaan met klanten om zoals zij graag zelf behandeld worden: informeel en gelijkwaardig. Zulk leuk contact hebben we niet alleen met klanten, maar ook onderling.

Het Voys Model: werken zonder bazen

Voys werkt zonder management en functies, vanuit de gedachte dat mensen zeer goed in staat zijn om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun werkzaamheden.

Het organisatiemodel dat we hanteren hebben we het Voys model genoemd en werkt bijzonder goed. Wij zijn gekozen in de top 4 leukste bedrijven om te werken. Daar zijn we erg blij mee zijn, want wij geloven dat gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten, en vice versa. Onze klanten geven ons in meer dan 3.000 reviews als gemiddeld cijfer een 8.9.

Voys groeit en daarom zoeken we altijd leuke collega's

Voys levert telefonie aan ruim 15.000 bedrijven in vier landen. Door onze samenwerking met software developers automatiseren we saai en repetitief werk zoveel mogelijk. Zo blijft er tijd over voor leuk werk waarbij talenten volledig benut worden: werk waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Bekijk hier de vacatures

Basicly

Basicly gelooft in twee dingen: de onmisbaarheid van de leerkracht en het...

Convident

Bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen succesvol laten groeien...

Wees welkom

Ben jij een Digital Innovator uit Groningen en hoor jij thuis in dit rijtje?...