Zoek op de website

Nieuws

Eén van ’s werelds beste Disneytekenaars in Stripmuseum: Daan Jippes

14/09/2017

Bij het grote publiek is zijn naam niet heel bekend, maar Daan Jippes staat te boek als een van de allerbeste Disneytekenaars ooit. In het Stripmuseum in Groningen is nog tot en met eind oktober een expositie over Daan Jippes te zien. 

VIDEO: Groningen weer helemaal in de ban van Noorderzon

24/08/2017

Het Groningse Noorderplantsoen staat weer helemaal in het teken van Noorderzon Performing Arts Festival. Meer dan 100.000 stadjers en liefhebbers van theater en muziek kunnen tien dagen lang genieten van bijzondere voorstellingen en gezelligheid.

#SPOTGRONINGEN maakt inwoners ambassadeurs van Groningen

31/07/2017

Elke toerist weet het: de beste manier om een plaats of gebied te leren kennen is door de plekken te bezoeken waar de inwoners zelf graag komen. Groningen kent talloze van dat soort bijzondere, onverwachte en mooie plekken. Natuurlijk moet eigenlijk elke bezoeker van de stad een keer de Martinitoren beklimmen en kent iedereen het Groninger Museum en het prachtige waddengebied. Maar wat doe je als vrienden op bezoek komen? Dan neem je ze ook mee naar jouw eigen favoriete plekken in stad en Ommeland. Want niemand kent Groningen beter dan de inwoners zelf.

Meer nieuws