Nieuws

Energy Venture Lab: 'You've got the power!'

22/02/2018

Denk jij een stevig steentje bij te kunnen dragen aan de transitie naar een duurzamere energievoorziening? Meld je dan aan voor het Energy Venture Lab, een specialistisch trainings- en versnellingsprogramma voor ondernemende mensen met vernieuwende, energie-gerelateerde ideeën en ambities op energiegebied.

Holthausen Groep zet grote stappen richting een duurzame toekomst voor iedereen

23/01/2018

Een veilige leefomgeving met voldoende schone energie voor iedereen: de Holthausen Groep gelooft in een toekomst waarin dit mogelijk is. ‘Energie is overal om ons heen, wij moeten alleen nog een manier vinden hoe we deze energie veilig opvangen, opslaan en bruikbaar maken’, aldus het Groningse familiebedrijf, dat momenteel grote stappen maakt met zijn superduurzame waterstoftechnologie. 

Enie.nl werkt vanuit Groningen aan revolutie op de energiemarkt

18/12/2017

De band tussen de Groningse energie-startup Enie.nl en klimaatgoeroe Al Gore is sterk. Enie ontstond nadat oprichters Patrick en Milan van der Meulen geïnspireerd waren geraakt door Gore’s wereldberoemde documentaire ‘An Inconvenient Truth’. Inmiddels zijn de broers de officiële vertegenwoordigers van Gore’s klimaatbeweging in de Benelux én kregen ze ruimte om over Enie te vertellen in Gore’s wereldwijde marathon-uitzending ‘24 Hours of Reality’ over zijn nieuwe film ‘An Inconvenient Sequel’. 

Meer nieuws