Zoek op de website

Nieuws

DWCprint innoveert met aanschaf hypermoderne digitale drukmachine

22/05/2017

DWCprint heeft fors geïnvesteerd in de aanschaf van een high-end digitale drukmachine. De Groningse onderneming is het eerste bedrijf in Nederland dat gebruikmaakt van deze Kodak Nexpress ECO 2500. Dankzij de investering hoeft het Groningse bedrijf zijn digitale drukwerk niet langer in te kopen bij externe partijen. ‘Het is niet alleen een nieuwe uitdaging, maar ook een belangrijke stap om verder te kunnen groeien’, aldus oprichter Martijn ten Pas.

Lees meer

How & Knower uitgeroepen tot beste digital marketing-opleider van Nederland

13/05/2017

How & Knower is uitgeroepen tot beste digital marketing-opleider van Nederland. Het Groningse bedrijf kwam in de categorie als beste uit de bus tijdens de twaalfde editie van de Emerce 100, het jaarlijkse onderzoek naar de beste bedrijven in e-business en marketing uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction.

Lees meer

Top Dutch-campagne rond Tesla nu al groot succes

20/04/2017

Hi Tesla. We are Top Dutch.’ Met deze zes woorden presenteerde Noord-Nederland zich in januari van dit jaar middels een opmerkelijke  reclamecampagne aan de fabrikant van elektrische auto’s, Tesla. Dit Amerikaanse bedrijf overweegt om in Europa elektrische auto’s of accu’s te gaan produceren, en Noord-Nederland wees Tesla er tijdens deze campagne op dat vestiging hier zeer grote voordelen heeft, samengevat in het begrip ‘Top Dutch’.

Lees meer

Meer nieuws