Zoek op de website

Nieuws

Top Dutch-campagne rond Tesla nu al groot succes

20/04/2017

Hi Tesla. We are Top Dutch.’ Met deze zes woorden presenteerde Noord-Nederland zich in januari van dit jaar middels een opmerkelijke  reclamecampagne aan de fabrikant van elektrische auto’s, Tesla. Dit Amerikaanse bedrijf overweegt om in Europa elektrische auto’s of accu’s te gaan produceren, en Noord-Nederland wees Tesla er tijdens deze campagne op dat vestiging hier zeer grote voordelen heeft, samengevat in het begrip ‘Top Dutch’.

Lees meer

FC Groningen hoofdsponsor Payt slaat vleugels uit in Duitsland en België

12/04/2017

Het stad-Groningse bedrijf Payt bestaat nog niet eens vijf jaar maar slaat nu al de vleugels uit naar het buitenland. Payt, dat het debiteurenbeheer van bedrijven en organisaties automatiseert, heeft inmiddels 9000 gebruikers en sleepte al meerdere prijzen in de wacht.

Lees meer

Nieuwe rekenmethode Noordhoff gepromoot met Virtual Reality Game

11/04/2017

De stad-Groningse uitgever Noordhoff Uitgevers heeft onlangs een nieuwe rekenmethode voor het basisonderwijs geïntroduceerd: Getal & Ruimte Junior. Als onderdeel van de promotiecampagne voor de nieuwe rekenmethode is een Virtual Reality Game ontwikkeld, De Rekenruimte. Dit is een virtuele escaperoom waarin de speler zich een weg naar buiten rekent.

Lees meer

Meer nieuws