Nieuws

Ambitieuze Effektief Groep voegt ook FC Groningen toe aan indrukwekkende portfolio

13/02/2018

FC Groningen en schoonmaakbedrijf Effektief Groep zijn een zakelijke samenwerking aangegaan. Het Groningse bedrijf, dat onder leiding van Patrick Reinen in rap tempo is uitgegroeid tot één van grootste facilitaire organisaties van Nederland, gaat de schoonmaakwerkzaamheden in zowel de thuishaven van FC Groningen, het Noordlease Stadion, als het in aanbouw zijnde Topsportzorgcentrum verrichten. Daarnaast zal dochterbedrijf Tweetal Belevingscatering ook de horeca-exploitatie van het Topsportzorgcentrum op zich nemen.

Hemp Design Factory in Oude Pekela: samen op zoek naar nieuwe toepassingen vezelhennep

01/02/2018

Het bedrijf HempFlax uit Oude Pekela heeft zijn voormalige directievilla omgetoverd tot een ‘Hemp Design Factory’. Hier gaat het bedrijf in samenwerking met ondernemers uit de regio en onderzoekers en studenten van de Hanzehogeschool en agrarisch opleidingscentrum Terra op zoek naar nieuwe toepassingen voor hennepvezels.

Century bouwt in Groningen aan de autocampus van de toekomst

18/01/2018

Op het Groningse bedrijventerrein Zuidoost wordt gewerkt aan een bijzonder project. Het grootste autobedrijf van Groningen, de Century Autogroep, bouwt er aan een ware ‘Automotive Campus’. ‘Een bezoekje aan onze locatie aan de Bornholmstraat moet een belevenis worden’, aldus algemeen directeur Erik Meems. ‘Je moet er terecht kunnen voor al onze auto's, in alle beschikbare kleuren en uitvoeringen, maar ook voor allerlei aanverwante zaken: van leasing, verhuur, onderhoud, schadeherstel en een wasstraat tot trapautootjes voor de kids en kleding van onze merken.’

Meer nieuws