Zoek op de website

Nieuws

Defibrion: internationaal opererende veiligheidsexpert uit Groningen

04/10/2017

Het Groningse bedrijf Defibrion is in negen jaar tijd uitgegroeid tot een internationaal opererende veiligheidsexpert. Het begon met AED’s, maar inmiddels heeft Defibrion de dienstverlening uitgebreid met Deficare, een totaaloplossing op het gebied van bedrijfsveiligheid.

Finalisten Groninger Ondernemingsprijs 2017 bekendgemaakt

26/09/2017

De drie finalisten van de Groninger Ondernemingsprijs zijn bekend. Het gaat om Holthausen Groep uit Hoogezand en InnoCore Pharmaceuticals en Team 4 Architecten uit Groningen. Van de tien genomineerden kwamen zij uiteindelijk als beste uit de bus. Eén van hen zal op 30 november in MartiniPlaza Groningen worden uitgeroepen tot winnaar van de Groninger Ondernemingsprijs 2017.

Gasunie en VolkerWessels ontwikkelen baanbrekende bodemscanner

01/09/2017

Gasunie werkt samen met MapXact, onderdeel van bouwconcern VolkerWessels, aan een innovatieve grondradartechnologie die duidelijk en in real time de ligging van ondergrondse kabels en leidingen zichtbaar maakt. Dankzij de technologie kan straks iedereen met een tablet of smart phone als het ware dwars door de grond heen kijken. Daarmee kunnen in de nabije toekomst duizenden graafschades en storingen eenvoudig voorkomen worden.

Meer nieuws