How & Knower uitgeroepen tot beste digital marketing-opleider van Nederland

How & Knower uitgeroepen tot beste digital marketing-opleider van Nederland

Ondernemen

How & Knower is uitgeroepen tot beste digital marketing-opleider van Nederland. Het Groningse bedrijf kwam in de categorie als beste uit de bus tijdens de twaalfde editie van de Emerce 100, het jaarlijkse onderzoek naar de beste bedrijven in e-business en marketing uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction.

De Emerce 100 wordt samengesteld op basis van de feedback van honderden business managers. In het imago-onderzoek worden bedrijven in verschillende categorieën beoordeeld op diverse onderdelen. How & Knower staat dit jaar met 5,5 sterren bovenaan in de categorie ‘opleiders’.

‘Het is een eer om door onze cursisten en de markt tot beste opleider van Nederland te worden gekozen’, zo zegt een trotse Sander Prinsen, Directeur van How & Knower. ‘Het werk dat ons team en trainers de afgelopen jaren hebben verricht, betaalt zich uit in meer dan tevreden klanten. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op! De komende periode werken we hard door om het aanbod van How & Knower verder te optimaliseren. De vraag in de markt groeit namelijk erg hard. Er is enorm veel belangstelling van mensen en bedrijven om meer kennis en kunde op te doen op het gebied van digital marketing.’

How & Knower is inmiddels alweer tien jaar specialist in trainingen en opleidingen op het gebied van digital marketing. Vrijwel alle media en thema’s van het digitale marketing speelveld behoren tot het aanbod: Van online marketing-strategie tot Google AdWords en Google Analytics en van social media tot display advertising en content marketing.

De praktijkgerichte trainingen bestaan altijd uit ‘weten’ en ‘doen’. ‘Want kennis geeft inzicht, doen geeft ervaring’, aldus Prinsen. De trainers van How & Knower houden zich dan ook dagelijks intensief bezig met digital marketing. Dit zorgt ervoor dat zij tijdens de training continue de koppeling met de praktijk kunnen maken, de tips en tricks met de cursisten kunnen delen en dat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digital marketing.

In totaal biedt How & Knower meer dan 30 trainingen aan op locaties in geheel Nederland. Daarnaast verzorgt de opleider (maatwerk) trajecten op locatie bij bedrijven en heeft het sinds vorig jaar een exclusieve samenwerking met Google voor diens scholingsproject De Digitale Werkplaats.

https://howknower.nl/