Nieuws

Noord-Groningen ook de komende jaren internationale proeftuin voor 5G-internet

15/02/2018

Noord-Groningen blijft ook de komende jaren een belangrijke internationale proeftuin voor 5G. Het project 5Groningen, waarin nieuwe toepassingen voor supersnel mobiel internet worden getest,  duurt in elk geval nog tot 2020, zo zijn de samenwerkende partijen onlangs overeengekomen.

Nieuwe Top Dutch-campagne: billboards en voicemailberichten voor Elon Musk

06/02/2018

Top Dutch heeft onder de titel 'Electrify' opnieuw een opvallende campagne gelanceerd. Daarin wordt nogmaals de aandacht gevestigd op de (duurzame) kansen die Noord-Nederland biedt aan het internationale bedrijfsleven. Het in 2017 opgerichte initiatief richt zich via billboards in Silicon Valley op ludieke wijze tot topman Elon Musk van Tesla; niet alleen om hem persoonlijk te bewegen zijn Europese gigafactory in het Noorden te bouwen, maar ook om de aandacht van de rest van de wereld te vestigen op de duurzame ambities van de regio.

Team 4 Architecten: architectenbureau in ontwikkeling

24/01/2018

‘Soms maken we knettermoderne ontwerpen, soms meer traditionele. Maar we bouwen nooit monumenten voor onszelf!’, benadrukt Tjalling thoe Schwartzenberg en Hohenlansberg, algemeen directeur van Team 4 ARCHITECTEN. Het Groningse bureau wist de crisis op een bijzondere manier te overleven: ze waagde zich aan het ontwikkelen van risicodragend vastgoed. Met succes, want het bureau trotseerde het zware weer met glans en staat nu als een huis!

Meer nieuws