Hanzehogeschool Groningen benoemt lector Energie & Management

Hanzehogeschool Groningen benoemt lector Energie & Management

Werken & Wonen

Met ingang van 1 januari 2011 is de heer Koos Lok benoemd als bijzonder onderwijs lector Energie & Management bij het Energie Kenniscentrum. Dit nieuwe lectoraat heeft de Hanzehogeschool Groningen ingesteld in samenwerking met Ruysdael BV, specialist in multiprojectmanagement en verandermanagement.

In het lectoraat Energie & Management gaat Koos Lok wetenschappelijk onderzoek doen naar de valorisatie van energiethema's, die in het traject van energietransitie vaak zeer complex zijn.

Koos Lok is op dit moment werkzaam bij de stichting Energy Valley, verantwoordelijk voor employability en educatie. Hij studeerde business-administration aan de Hogeschool Rotterdam, Wharton University (MBA) en de Radboud Universiteit en is gepromoveerd als Doctor of Business Administration. Hij is nu in de afrondingsfase van een tweede (PhD) doctoraat bij de Radboud Universiteit in Nijmegen, waarin relaties worden onderzocht naar de toepassing van lege gasvelden in relatie met duurzame energieontwikkelingen.

Meer informatie: www.hanze.nl