Navigatie overslaan

De Noordelijke Banenbeurs

Dé Noordelijke Banenbeurs is een must voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende baan. Deze beurs is hét carrière-event van het Noorden: een interactief evenement waar bezoekers zich onder meer kunnen laten informeren en inspireren.

Het programma is zeer gevarieerd. Zo is er de mogelijkheid om te speednetwerken. Speednetwerken is uitermate geschikt voor iedereen die zijn kansen op de arbeidsmarkt wil vergroten. Er wordt met verschillende standhouders gesproken en elk gesprek duurt een minuut. Netwerken worden op deze manier binnen korte tijd aanzienlijk vergroot.

Deze groots opgezette banenbeurs beschikt over een flink aantal aantrekkelijke pleinen: het Techniekplein, het Zorgplein, het Rijksoverheidsplein, het Handhavingsplein, het Opleidings- en Ontwikkelingsplein en het IT-plein. Keuze te over in MartiniPlaza.

Er worden uiteraard ook interessante workshops en leerzame lezingen gehouden. Een kleine greep uit het ruime aanbod: van loopbaanontwikkeling tot werken aan je werkgeluk.

Deelnemers kunnen in een ontspannen setting kennismaken met vertegenwoordigers van vrijwel alle sectoren. Deze vertegenwoordigers zijn stuk voor stuk werkzaam voor bedrijven en instellingen in de drie noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe.

Je bent welkom op woensdag 21 juni van 12.00 en 21.00 uur en op donderdag 22 juni van 11.00 tot 17.00 uur in MartiniPlaza in Groningen.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring