Ambassadeurs

NDC Mediagroep

‘Laten we de slagkracht van Stad gebruiken om het Ommeland te liften!’

Groninger Forum ontvouwt zich: 'Maar het mooiste komt nog!'

‘Het Groninger Forum ontvouwt zich langzaam maar zeker nu de stellages worden verwijderd. Er komt een in mijn ogen práchtig gebouw tevoorschijn, maar het mooiste gaat nog komen. Het interieur wordt straks ook écht spectaculair!’

Van Wijnen

‘Groningen is voor ons een heel belangrijke regio. Van Wijnen heeft er een lange geschiedenis en we hebben door de jaren heen een aantal geweldige, beeldbepalende projecten mogen uitvoeren.

Gasunie

Gasunie is een Europees netwerkbedrijf voor energie met een gastransportnetwerk dat tot de grootste van Europa behoort.

Nedmag

Onder Veendam, wel 2000 meter onder de grond, liggen de restanten van de Zechsteinzee. Een oerzee vol mineralen en zouten die 250 miljoen jaar geleden indroogde.

RDW

Iedereen wil veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Nu én in de toekomst. De RDW zier er op toe dat deze veiligheid gewaarborgd blijft.

GasTerra

GasTerra is groothandelaar in aardgas en groen gas en levert daarnaast fysiek gasdiensten die hieraan gerelateerd zijn.

De NOM

We bestaan al bijna 45 jaar. De Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij (NOM) is een van de vijf Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen in Nederland.

PKF/Post pallets

PKF/Post pallets is een sterk familiebedrijf, opgericht in 1964, waar nu de 3e generatie in ‘hout’ meedenkt.

Noorderpoort

ROC Noorderpoort staat midden in de regio. We versterken de regio al meer dan twintig jaar dankzij een nauwe samenwerking tussen het onderwijs en het werkveld.

Voys

Ervoor zorgen dat bedrijven kunnen bellen en optimaal bereikbaar zijn voor hun klanten. Dat is wat Voys doet, op een bijzondere manier.

Virol

Virol verzorgt in het Noorden van Nederland de inzameling en verwerking van afvalstromen.
1 2 3