Navigatie overslaan

Boost your Future

Jouw toekomst begint in Groningen

Jouw toekomst ligt in Groningen. Of je nu wetenschapper, student of young professional bent. Een ecosysteem vol talent, ondernemers, partners en investeerders met een typisch Groningse mentaliteit is de plek om jezelf te ontwikkelen. Hier wordt ingezet op positieve groei. Samen bouwen we aan een groene, gezonde en digitale toekomst met menselijke maat. Samen dragen we bij aan de wereld van morgen.

Boost your future

Jouw toekomt begint in Groningen. Groningen is dé plek voor positieve groei. Niet alleen op professioneel vlak, mar ook op persoonlijk vlak. In de gezondste stad van Nederland is het fijn wonen en leven. Er is genoeg te beleven dankzij de bruisende binnenstad, een groot cultureel aanbod en prachtige natuur om de hoek.

 • Boost your impact

  De wereld van morgen, begint vandaag in Groningen. Het Groningse ecosysteem zet in op positieve groei. Samen bouwen we aan een groene, gezonde en digitale toekomst met menselijke maat.
 • Boost your career

  Start-ups, scale-ups en grote internationaal opererende organisaties. Wat je ook zoekt, je vindt het in Groningen. Hier liggen volop carrièrekansen voor jouw talenten.
 • Boost your environment

  Groningen. Stad en Ommeland. Hier beleef je de mooiste avonturen. Onder de rook van de Martinitoren ligt een stad vol energie. In de gezondste stad van Nederland is het goed vertoeven.
 • Boost your square meters

  Groningen heeft alles. Of je nu midden in het bruisende centrum van de stad wilt wonen of juist liever de rust opzoekt. Studio of woonboerderij. Wat je ook zoekt, in Groningen is het fijn wonen.

Zij gingen je voor...

Joep Kraeima

''Dit ziekenhuis herbergt kennis vanuit de hele wereld.''

Wim Claassen

"Hier staan we open voor elkaar, open voor verandering. Mogelijkheden en kansen zat.’’

Anne Hensen

‘’Als je ambitieus bent liggen de beste kansen op plekken waar je het wellicht niet verwacht.’’

Wouter van Beek

''Hier kan je leren, doorgroeien. Daarvoor hoef je niet naar de Randstad.''

Jelmer Siekmans

‘’Hier is het speelveld meer open dan elders, hier kan je groeien.’’

Jeroen

‘’Hier zijn we minder concurrenten van elkaar, we hebben hetzelfde doel voor ogen.’’

GRO with us

Klaar om de volgende stap te zetten in je carrière en bij te dragen aan de wereld van morgen? Groningen is dé plek om jezelf te ontwikkelen. Baanbrekers, pioniers en doorprakkers vormen op het gebied van energie, gezondheid, voedsel en digitalisering het Groningse ecosysteem. Doe je mee? 

 • GRO Digital

  Dankzij de rijke digitale sector is Groningen dé plek voor groei en transformatie. Hier werken start-ups, scale-ups en gevestigde grote spelers samen met kennisinstellingen aan wereldwijde vraagstukken.
 • GRO Energy

  Groningen loopt voorop in de ontwikkeling van hernieuwbare energie. Op het gebied van groene waterstof is Groningen zelfs koploper in Europa.
 • GRO Health

  In de gezondste stad van Nederland groeit de gezondheidseconomie harder dan het landelijk gemiddelde. Dit komt door de combinatiekracht tussen het bedrijfsleven, topinstituten en kennisinstellingen.
 • GRO Food

  De klimaatcrisis, de problemen rond bodemkwaliteit en de verslechtering van de biodiversiteit nopen tot duurzame oplossingen. In Groningen doen we het.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring