Navigatie overslaan

GRO The Future

GRO The Future

Groningen. Stad, provincie en regio. Bruisend en uitnodigend. Barstensvol jong talent. Van oudsher een plek van innovatieve aanpakkers. Met de snelst groeiende campus van Nederland en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstituten die beschikken over de nieuwste kennis over 21e eeuwse vraagstukken. Tel daar de uitstekende geografische en digitale verbindingen bij op en dan kun je met recht spreken over een multidisciplinair innovatie ecosysteem voor de toekomst.

The place to GRO

In Groningen wordt er gewerkt aan de wereld van morgen op het gebied van energie, gezondheid, voedsel en digitalisering. Alle transitiethema's werken nauw met elkaar samen in het Groningse ecosysteem, waarbij digitalisering de transitieversneller is. Groningen is dé plek om te groeien en om te werken aan je toekomst.

Groningen zoekt talent, ondernemers, partners en investeerders met een typisch Groningse mentaliteit. Pioniers, baanbrekers en doorpakkers. Die samen met alle partijen in het Groningse ecosysteem willen inzetten op positieve groei en samen willen bouwen aan een groene, gezonde en digitale toekomst met menselijke maat.

GRO with us

Klaar om de volgende stap te zetten in je carrière en bij te dragen aan de wereld van morgen? Groningen is dé plek om jezelf te ontwikkelen. 

 • GRO Energy

  Groningen loopt voorop in de ontwikkeling van hernieuwbare energie. Op het gebied van groene waterstof is Groningen zelfs koploper in Europa.
 • GRO Health

  In de gezondste stad van Nederland groeit de gezondheidseconomie harder dan het landelijk gemiddelde. Dit komt door de combinatiekracht tussen het bedrijfsleven, topinstituten en kennisinstellingen.
 • GRO Digital

  Dankzij de rijke digitale sector is Groningen dé plek voor groei en transformatie. Hier werken start-ups, scale-ups en gevestigde grote spelers samen met kennisinstellingen aan wereldwijde vraagstukken.
 • GRO Food

  De klimaatcrisis, de problemen rond bodemkwaliteit en de verslechtering van de biodiversiteit nopen tot duurzame oplossingen. In Groningen doen we het.

Boost your future

Jouw toekomt begint in Groningen. Groningen is dé plek voor positieve groei. Niet alleen op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak. In de gezondste stad van Nederland is het fijn wonen en leven. Er is genoeg te beleven dankzij de bruisende binnenstad, een groot cultureel aanbod en prachtige natuur om de hoek. 

 • Boost your impact

  De wereld van morgen, begint vandaag in Groningen. Het Groningse ecosysteem zet in op positieve groei. Samen bouwen we aan een groene, gezonde en digitale toekomst met menselijke maat.
 • Boost your square meters

  Groningen heeft alles. Of je nu midden in het bruisende centrum van de stad wilt wonen of juist liever de rust opzoekt. Studio of woonboerderij. Wat je ook zoekt, in Groningen is het fijn wonen.
 • Boost your career

  Start-ups, scale-ups en grote internationaal opererende organisaties. Wat je ook zoekt, je vindt het in Groningen. Hier liggen volop carrièrekansen voor jouw talenten.
 • Boost your environment

  Groningen. Stad en Ommeland. Hier beleef je de mooiste avonturen. Onder de rook van de Martinitoren ligt een stad vol energie. In de gezondste stad van Nederland is het goed vertoeven.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring