Navigatie overslaan

Freia

Freia is een consortium van Nederlandse opleidingsbedrijven die als gemene deler hebben dat zij bij mensen eigen-wijsheid willen ontlokken door het zelfbewustzijn te vergroten.

Van ‘weten naar wijsheid’ is wat de bedrijven Comenius, AOG School of Management, TSM Business School, IBO Business School, Geoplan, NIVE Opleidingen, Horizon Training & Ontwikkeling en Van Harte & Lingsma verbindt. De eerste drie bedrijven zijn door een publiekprivate samenwerking op unieke wijze met de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) verbonden.

Freia vindt haar ontstaansgeschiedenis (vanaf 1985) in Groningen en door de verbinding met de RUG en de vestiging van het hoofdkantoor ligt het zwaartepunt in Groningen. Daarnaast zijn Freia-bedrijven gevestigd in Enschede, Leusden en Amstelveen.

Het palet van activiteiten loopt van de vermaarde Comenius-leergang voor senior management en bestuur via de meest persoonlijke Executive MBA in de markt tot aan de vernieuwende leergang Digitaal Leiderschap en de veelgeprezen opleiding voor controllers. Daarnaast bevat het assortiment verschillende managementtrainingen, een real life opleiding bedrijfskunde, een top traineeship programma voor de financiële dienstverlening en een talent development programma in de logistieke sector.

‘Van weten naar wijsheid’
Het gaat er altijd om wat je weet en ook dat je durft te erkennen wat je niet weet. Staan voor je mening en kunnen twijfelen aan waar je altijd in hebt geloofd. Een scherpe blik naar buiten en eerlijk kijken naar jezelf. Een brede ontwikkeling, waardoor kennis en talent uitgroeien tot wijsheid. Wijsheid die mensen laat drijven op eigen kracht en inzicht. Zodat ze vrij zijn om nieuwe wegen in te slaan.

Albert-Jan Postma is Groninger en ondernemer en daar is alles mee gezegd. Als Ambassadeur van Groningen van het eerste uur is het uitdragen van het ambassadeurschap een vanzelfsprekendheid voor hem. Naast met Freia is Postma als investeerder actief in vastgoed, leisure en high tech ventures. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen.

www.freia.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring