Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde is de luchthaven van en voor Noord-Nederland.

De luchthaven ligt op een steenworp afstand van de stad Groningen; op slechts 20 minuten van Assen en een uur van Leeuwarden. Kiezen voor vertrek vanaf Groningen Airport Eelde betekent kiezen voor tijdwinst en comfort. Voor de drie Noordelijke provincies, maar ook voor Overijssel, Flevoland, Gelderland en het grensgebied met Duitsland, geldt dat de nabijheid van de luchthaven, de goede bereikbaarheid, de gunstige vertrektijden en de snelle incheck Groningen Airport Eelde tot een aantrekkelijke luchthaven maakt.
Vanaf Groningen Airport Eelde bent u binnen 2,5 uur in hartje Londen. Stobart Air/Flybe vliegt 11x per week naar London Southend Airport. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij AIS Airlines vliegt 2x per dag naar Kopenhagen. Ideaal voor de zakenreiziger die snel op bestemming wil zijn. Transavia, Corendon, TUI en Blue Islands vliegen in opdracht van de diverse reisorganisaties naar diverse zonbestemmingen in Europa.

Groningen Airport Eelde. Luchthaven van het Noorden. Voor meer informatie over de bestemmingen kunt u terecht op www.groningenairport.nl/bestem... bevinden zich op het luchthaventerrein diverse andere bedrijven. Groningen Airport Eelde is de opleidingsluchthaven van Nederland. Zowel de KLM Flight Academy als het EFTC training center zijn gevestigd op de luchthaven. Ook is de GAE Drone HUB op de luchthaven gevestigd; met als doel om van de Hub een vooraanstaand kennis- en ontwikkelcentrum op het gebied van drones te maken.

Europese dealers voor Cirrus en Eclipse toestellen zijn General Enterprises en Jetlounge: beide gevestigd op het terrein. Groningen Airport Eelde is ook een belangrijke luchthaven voor medische donorvluchten en voor de traumahelikopter van het Universitair Medisch Centrum Groningen, het UMCG.

De luchthaven ziet het als haar taak om de regio optimaal te faciliteren. Economisch, infrastructureel en maatschappelijk. Zo goed mogelijk. Niet meer en niet minder. www.gae.nl

Noorderpoort

ROC Noorderpoort staat midden in de regio. We versterken de regio al meer...

Virol

Virol verzorgt in het Noorden van Nederland de inzameling en verwerking...

Google

‘Groningen en Google vormen een uitstekende match’