Rabobank

De wereld van onze klanten, partners en collega’s verandert razendsnel en de meeste ontwikkelingen hebben enorme impact.

Samen met klanten en partners willen wij deze veranderingen duiden, opstaan voor de belangrijkste klantissues en bijdragen aan toekomstbestendige gezonde groei. Zo kunnen wij een gids zijn in deze transitie.

Growing
staat voor duurzame en gezonde groei, ontwikkeling en vooruitgang. In delen van de wereld wordt onze blik op groei geherdefinieerd. En juist in tijden van verandering willen wij onze klanten, partners en collega’s helpen en uitdagen gezond te blijven groeien. ‘Growing’ is nadrukkelijk een werkwoord; aan de slag! Zo dragen wij stap voor stap bij aan een betere wereld.

A better world
is onze leefomgeving. Dat kan de familie, buurt, stad, community, vereniging, branche, keten, land, of zelfs de hele wereld zijn. Van klein tot groot willen wij deze omgevingen helpen met verder ontwikkelen en versterken. Technologische innovatie gaat ons daar veel bij helpen.

Together
geeft aan dat wij het samen doen. Als coöperatieve bank geloven wij in de kracht van coalities. Met klanten, collega’s, partners, overheden, kennisinstellingen en wellicht ook met concurrenten. Onze kracht is behalve het bieden van financiële oplossingen en kennis, het verbinden van mensen.

Growing a better world together
https://www.rabobank.nl/lokale-bank/stad-en-midden-groningen/

NDC Mediagroep

‘Laten we de slagkracht van Stad gebruiken om het Ommeland te liften!’

Groninger Forum ontvouwt zich: 'Maar het mooiste komt nog!'

‘Het Groninger Forum ontvouwt zich langzaam maar zeker nu de stellages...

Van Wijnen

‘Groningen is voor ons een heel belangrijke regio. Van Wijnen heeft er...