Navigatie overslaan

TKP Pen­si­oen

Wij regelen het pensioen voor ruim 3,7 miljoen Nederlanders. Daarmee is TKP één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland.

Die Nederlanders – van ICT’ers en bakkers tot notarissen en beveiligers – bouwen pensioen op bij 26 pensioenfondsen. Allemaal vertrouwen ze op onze dienstverlening. Of het nu gaat om een pensioen dat juist én op tijd is, of om een actueel overzicht van het opgebouwde pensioen.

Onze ruim 850 hoogopgeleide medewerkers werken vanuit Groningen aan het beste digitale pensioenplatform. Omdat we pensioen te belangrijk vinden om ingewikkeld te zijn, maken we pensioen eenvoudig. Voor deelnemers die pensioen opbouwen of ontvangen. En voor hun pensioenfondsen en werkgevers. Niet voor niets zeggen we: pensioen made easy.

Wij staan middenin de samenleving. Dat kan eigenlijk ook niet anders als je verantwoordelijk bent voor de pensioenuitvoering van miljoenen Nederlanders. Zo helpen we de komende jaren ruim 1500 Groningse huishoudens bij het organiseren van een gezonde financiële toekomst. Ook investeren we in jong talent en delen we onze kennis – we werken samen met de Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool en verschillende studieverenigingen. En wie net als wij stevige ambities heeft op maatschappelijk, zakelijk of sportief vlak, helpen we graag een handje. Zo zijn we sponsor van de Tocht van Groningen, FC Groningen en Top Dutch Solar Racing.

TKP is een dochterbedrijf van Aegon Nederland. Kijk voor meer informatie op TKP Pensioen.

(foto Ewoud Rooks)

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring