Navigatie overslaan
30/01/2020

5G Masterclass over Internet of Things

Op 6 februari staat er een 5G Masterclass op het programma over ‘Internet of Things’. Aan bod komen de mogelijkheden en kansen die Internet of Things (IoT) ondernemers kunnen bieden, maar ook is er aandacht voor beveiliging en cybersecurity.

Het is tegenwoordig heel gewoon dat alledaagse voorwerpen verbonden zijn met het internet. Elektronica is zo klein en goedkoop geworden dat zelfs een wasknijper een internetverbinding kan hebben.

Dell EMC

Jan van ’t Klooster van Dell EMC vertelt over De magie van IoT en Mike Veldhuis van Nalta gaat in op enkele praktijkvoorbeelden: healthcare, haven en Miele. Sander Kerkhoffs (Dell EMC) praat de aanwezigen bij over beveiliging en cybersecurity.

Economic Board Groningen (EBG)

De 5G Masterclass is een initiatief van 5Groningen, een programma van de Economic Board Groningen (EBG), samen met de Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool Groningen. Het is een leerzaam, interactief evenement dat eens per maand plaatsvindt. Iedere Masterclass heeft een 5G gerelateerd onderwerp. Na de inleiding is er ruimte voor vragen en inhoudelijke discussie. Dit unieke evenement is gratis toegankelijk.

5G Masterclass

De 5G Masterclass op 6 februari begint om 16:00 en duurt tot 18:00 uur. Inloop vanaf 15.30 uur. Klik hier om je aan te melden.

Lees ook Economic Board Groningen verwelkomt Dell EMC en VMware als nieuwe partners van 5Groningen

29/01/2020
Filmpje: een kijkje in de keuken van Solarfields
28/01/2020
Filmpje: Maak kennis met Boikon