Navigatie overslaan

Alle foto- en video nieuws over Oran­je op Hyves te volgen

Groningen heeft al een aantal in Nederland toonaangevende bedrijven in de ICT-sector opgeleverd, en daar komt nu een opmerkelijk jong bedrijf bij. Het gaat om Kalooga dat gevestigd is in de Mediacentrale. Kalooga heeft samen met de KNVB een concept ontwikkeld waardoor alle visuele nieuws over oranje (foto’s en video’s) op Hyves is te volgen. Kalooga timmert landelijk en ook elders in Europa aan de weg en werkt onder meer voor de krant The Independent in Engeland, en voor bedrijven in Zweden en Spanje. Er worden in Europa dankzij Kalooga al meer dan honderd miljoen displays per maand vertoond.

Het Groningse visuele mediabedrijf Kalooga heeft in nauwe samenwerking met de KNVB, Hyves en Voetbalzone een concept gelanceerd dat al het WK-nieuws visueel aankondigt. Hyvers kunnen dit visuele nieuws live op hun profielpagina volgen door de gadget te downloaden via ‘Hyves Gadgets’. Na het installeren van de gadget verschijnt op de Hyves pagina een retro badge waarbinnen het actuele nieuws van de ‘OnsOranje.nl’ zichtbaar wordt.

150 miljoen

Kalooga is een media bedrijf op basis van een unieke zoekmachine voor fotoverzamelingen. Kalooga stelt online uitgevers in staat om hun artikelen te verrijken met displays die relevante previews van op het Internet aanwezige fotoverzamelingen tonen. Kalooga is actief in meerdere Europese landen en werkt samen met publishers zoals The Independent (UK), Voetbalzone, SportSverige (Zweden), Voetbalprimeur, Vagos (Spanje), TVGids en Reed Elsevier. Er worden in Europa op het moment rond de 150 miljoen displays per maand getoond.

Zie via Googe: ‘Hyves Gadgets’

Meer over Kalooga: http://company.kalooga.com

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring