01/10/2008

Bellen.com viert jubileum

Bellen.com, de vergelijkingssite voor telefonie van Ben Woldring uit Usquert, viert dit najaar zijn tienjarig jubileum. In 1998 kreeg Ben Woldring een schoolopdracht met als doel het maken van een website. Hij besloot om er dan gelijk maar nuttige inhoud op te plaatsen door een overzicht te maken van verschillende tarieven voor vaste telefonie. Uiteindelijk werd dit Bellen.com, een site die toonaangevend is geworden op het gebied van mobiele en vaste telefonie vergelijkingen.

Na een optreden van Ben in de uitzending van tv-programma Kassa, kwamen er al snel enkele duizenden bezoekers op de site. Ben Woldring: "Inmiddels hebben vele miljoenen Nederlanders gebruik gemaakt van onze vergelijkingen en ontvangen we dagelijks 25.000 tot 30.000 bezoekers op onze sites." Het avontuur is niet alleen bij Bellen.com gebleven, inmiddels exploiteert zijn bedrijf een achttal succesvolle vergelijkingssites waaronder Internetten.nl, Digitelevisie.nl en Gaslicht.com.

Om het jubileum te vieren kunnen bezoekers van Bellen.com op de website een quiz doen waarmee zij niet alleen bewuster worden gemaakt van besparingen op het gebied van telefonie, maar ook cadeaus als laptops en een jaar lang gratis bellen kunnen winnen.

01/09/2008
Noord Nederlands Toneel maakt dinervoorstelling
01/09/2008
Max van den Berg in Griekse tragedie Medea