Navigatie overslaan

Bes­te super­markt van Neder­land in Appingedam

In Appingedam staat de ‘Beste supermarkt van het jaar’. De nieuwe vestiging van Albert Heijn, van ondernemer Erik Banus, sleepte deze prijs onlangs in de wacht. De verkiezing voor ‘Beste Supermarkt van het jaar’ is een initiatief van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel dat daarbij samenwerkt met Reed Business en de vakbladen Distrifood en Foodmagazine.

De supermarkt in Appingedam mag de titel twee jaar voeren. Opvallend is dat de titel daarmee in de provincie Groningen blijft: vorig jaar ging Jumbo Euroborg er met de prijs vandoor.

De klanten van de Albert Heijn in Appingedam vinden de winkel ruim van opzet en modern. Ook de twee provincieambassadeurs die de winkel onaangekondigd beoordeelden waren positief. Het leverde de supermarkt de titels ‘Beste Zuivelafdeling’ en ‘Beste Visafdeling’ op. Ook kreeg de Albert Heijn de stimuleringsprijs voor ‘Schoonste Supermarkt van Nederland.’

De vestiging van Banus opende in januari vorig jaar de deuren. De nationale verkiezing ‘Supermarkt van het Jaar’ wordt branchebreed ondersteund door de meeste supermarktorganisaties en tal van merkartikelenfabrikanten en leveranciers.

De Albert Heijn van ondernemer Koornneef in Westland, Naaldwijk eindigde in de verkiezing op de tweede plaats. De Jumbo van ondernemer Carl van Dam, onder de Super de Boer-vlag in 2006 nog kampioen, eindigde op de derde plaats. 5.2

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring