Navigatie overslaan

Boe­lens Jor­rits­ma Woning­ma­ke­laars komt met Digi­taal woondossier

Sinds begin december biedt Boelens Jorritsma, als eerste makelaar in het Noorden, woonconsumenten een extra digitale service aan in het traject van koop tot en met de verhuizing naar een nieuwe woning. Dit initiatief heeft Boelens Jorritsma in samenwerking met de landelijke makelaarsorganisatie Dynamis heeft opgezet.

Vorige maand tekenden zij hiervoor de intentieverklaring met het interactieve adviesplatform Kijk Mijn Huis, die de klant door middel van een digitaal woondossier informatie en advies geeft rondom de koop van een woning tot en met de verhuizing zelf. Makelaar Boelens Jorritsma wil haar woonconsumenten hiermee van een extra service voorzien in deze hectische periode.

Het digitale woondossier is per direct kosteloos beschikbaar voor iedereen die via Boelens Jorritsma een woning koopt. In feite is het digitale woondossier een website voor de eigen woning, waarop de koper zelf eenvoudig onder andere foto's kan plaatsen en een dagboek bij kan houden om te delen met familie en vrienden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring