Navigatie overslaan

Brand­new Sto­re opent nieuw win­kel­con­cept in Groningen

In Groningen is een nieuw winkelconcept geopend: Brandnew Store. Bedrijven krijgen in de winkel een aantal weken de mogelijkheid om hun merk en product in de winkel te presenteren, en maken daarna plaats voor de volgende.

Het winkelconcept past binnen de nieuwe mediamix die veel adverteerders voorstaan. Brandnew adviseert over de wijze van presenteren, verzorgt de inrichting en kan personeel voor het beheer van de winkels leveren.

Ohra is het eerste bedrijf dat zich de komende drie weken in de eerste Brandnew Store in de Guldenstraat in Groningen presenteert. Met deze winkel maakt Ohra haar merk en ‘het nieuwe zorgverzekeren’ tastbaar voor de consument. Een hologram van Lohra, het virtuele boegbeeld van Ohra, is aanwezig om het winkelende publiek te begroeten. Daarnaast is er de mogelijkheid om in de winkel te fietsen, in contact te komen met de mensen van Ohra en je gezondheid te checken.

Na Amstelveen en Groningen volgen er begin volgend jaar vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. Het streven is om vervolgens door te groeien naar 10 Brandnew Stores.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring