Navigatie overslaan

Check Gro­nin­gen­Li­fe! en beleef de leuk­ste stu­den­ten­stad van Nederland

Wat iedere Groninger wel weet, is nog maar weer eens in een onderzoek bevestigd: Groningen is de leukste studentenstad van Nederland. Tijdschrift Elsevier keek naar wat de Nederlandse student over zijn studiestad zei in de Nationale Studenten Enquête (NSE). De redactie combineerde wat gegevens, vergeleek het één en ander en kwam erachter dat studenten Groningen hun stad het hoogst waarderen op zaken als horeca en culturele hotspots. Dat klinkt als een behoorlijk betrouwbare conclusie. Maar ben je als niet-Groninger toch nog niet helemaal overtuigd, kijk dan even op de website Groningenlife.nl en maak uit eerste hand kennis met het bruisende Groningse studentenleven.

Wie kunnen je nu het beste vertellen hoe leuk Groningen nu werkelijk is? Juist: de studenten zelf. Het team van GroningenLife! neemt je daarom mee door het studentenleven in Groningen. Ook erg nuttig voor aankomende studenten. Niet alleen ter overtuiging dat Groningen echt het allerleukst is, maar ook wanneer ze dat al weten en de keuze al op 050 gevallen is.

Want of het nu gaat om het vinden van een kamer, de leukste sportvereniging, de beste kroeg in dat gigantische horeca-aanbod of welke studie- of studentenvereniging het beste bij jou past: de redactie en de bloggers van Groningenlife! zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundigen en ze leggen je graag in tekst, beeld en geluid, en altijd in geuren en kleuren, uit waarom Groningen studentenstad nummer één is.

De blogs op Groningenlife! dienen eigenlijk ter inspiratie voor een nieuwe generatie studenten, maar eigenlijk zijn ze voor iedereen gewoon hartstikke leuk om te lezen. Het Groningse studentenleven wordt erin op zo’n mooie wijze tot leven gebracht, dat je – ook al ligt die tijd misschien al ver achter je – zou willen dat je zelf een eerstejaars student in Groningen bent.

http://www.groningenlife.nl/

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring