01/05/2008

City Beach! Tour Groningen

Van 11 tot en met 15 juni wordt de Grote Markt weer volgestort met zand. Zo’n 550 kuub vormt de basis voor City Beach! Tour Groningen: het jaarlijkse gratis publieksevenement waarbij family fun, sport, entertainment en een subtropische sfeer garant staan voor een zomers strandsportspektakel.

Eén van de sterkste punten van City Beach! Tour Groningen is de absolute toplocatie: de Grote Markt van Groningen onder het stilzwijgend goedkeuren van de Martinitoren. De gehele entourage in combinatie met de sfeervolle onsite catering op de Grote Markt zorgen voor een positieve sfeer.

European Top Beach Footvolley op de Grote Markt
Het deelnemersveld van dit toernooi is sterk bezet; de topteams uit Portugal, Spanje, Frankrijk, Zwitserland en Engeland deel. Natuurlijk zijn ook de uit Groningen afkomstige Nederlands Kampioenen Jan Wachtmeester en Erik Drenth van de partij.

Eredivisie Beach Volleyball
In aanloop naar het NK Beach Volleyball dat in augustus plaatsvindt op het Scheveningse strand zal de Nederlandse dames- en herentop van het Nederlandse beach volleyball op 14 en 15 juni strijden om de punten en het prijzengeld. Op zaterdag 14 juni zijn de kwalificaties. De beste 6 teams van ieder geslacht plaatsen zich voor de finales op zondag 15 juni.

Crocs Beach Vibe powered by SLAMFM
Groningen is één van de steden waar de DJ's van SLAM!FM de heerlijke Crocs Beach Vibes ten gehore brengen aan het publiek.

Voor meer informatie over City Beach! Tour Groningen, de complete programmering en de
inschrijvingsmogelijkheden kan men terecht op www.citybeachtour.nl

01/04/2008
Verwarmingsradiatoren gaan huizen koelen
01/04/2008
Gemeenten ondertekenen het Energieakkoord Noord Nederland