Navigatie overslaan

Coro­na­hulp: Gro­nings mar­ke­ting­bu­reau biedt gra­tis onli­ne marketing

Het Groningse online marketingbureau ON. Digital Marketing biedt bedrijven, die als gevolg van de coronacrisis in de knel zitten, een maand lang gratis online marketing. “Wij willen ook wat terug doen. We zijn immers geen artsen of virologen, dus we proberen op een andere manier ons steentje bij te dragen”, aldus eigenaar Johan Siefkes.

Omdat Nederland nog steeds grotendeels in ‘lockdown’ zit, verschuift een groot deel van de aankopen naar online winkels. “Veel bedrijven willen wel online aan de slag, maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen”, aldus Siefkes. “Gelukkig weten wij dat wel en kunnen we op korte termijn de grootste klappen opvangen.”

Het marketingbureau gaat eerst een adviesgesprek aan om de online kansen te bespreken. Omdat online marketing erg tijdrovend is, worden alleen de belangrijkste zaken en actiepunten opgepakt.

Online campagne

Hoelang de actie van ON. Digital Marketing loopt, is niet te zeggen. “We gaan dit net zo lang doen totdat we het niet meer kunnen dragen, maar uiteraard moeten we ook realistisch blijven. We kunnen niet iedereen helpen. Een kapper kan simpelweg niet online een permanentje aanbrengen”, aldus de marketeer.

Eerlijk is eerlijk: uiteindelijk streeft ON. Digital Marketing natuurlijk naar een lange termijnrelatie. “Dan kunnen we ook meer beteken”, zegt Siefkes. “Dit is voor nu echter wat minder belangrijk, het gaat erom dat we kunnen helpen. Een frisse blik op de online campagne is juist nu namelijk hard nodig!”

Bedrijven die zich willen aanmelden voor een maand gratis online marketing kunnen hier terecht.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring