Navigatie overslaan
28/01/2016

David Bowie is langer in Groninger Museum

De tentoonstelling David Bowie is in het Groninger Museum zal worden verlengd met vier weken, tot en met zondag 10 april 2016. Tickets voor de verlengingsperiode zijn vanaf maandag 1 februari online te koop.

Bijzonder is dat het museum in de weekenden langer open blijft voor de tentoonstellingen David Bowie is en Joris Laarman Lab. Op de vrijdagavonden en zaterdagavonden zal het museum geopend zijn tot 22.00 uur (bezoekers kunnen tot 21.00 uur naar binnen).

Het museum raadt mensen dringend aan om van tevoren online tickets te reserveren, omdat de tentoonstelling op de dag zelf uitverkocht kan zijn aan de kassa. Met name in de weekenden is de toeloop zo groot dat er vaak geen kaarten meer aan de kassa verkrijgbaar zijn.

In de weekenden verwacht het museum dus grote drukte, maar op veel weekdagen zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. In de voorjaarsvakantie kunnen bezoekers bovendien op maandag 22 en maandag 29 februari terecht in het museum. Ook op Tweede Paasdag, 28 maart, is het museum geopend.

Kijk voor actuele openingstijden op de website van het Groninger Museum

Tickets voor de verlengingsperiode zijn vanaf maandag 1 februari 10.00 uur online te koop via www.davidbowie-groningen.nl.

woensdag 27 januari 2016
RUG is meest duurzame universiteit van Nederland
woensdag 27 januari 2016
UMCG neemt LifeStore in gebruik: gigantische vriezer voor biomateriaal