Navigatie overslaan

De cij­fer­tjes lie­gen niet: pro­vin­cie Gro­nin­gen gaat lekker!

Zeven bedrijven in de MKB Innovatie Top 100, een groeiend aantal reizigers op Groningen Airport Eelde, alweer een groot Gronings zonnepark erbij, de beste klassieke universiteit van ons land en Delfzijl als één van de sterkste economische groeiregio’s. Wie de cijfertjes de laatste tijd een beetje bijhoudt kan maar één conclusie trekken: het gaat de provincie Groningen behoorlijk voor de wind.

Zo staan er dit jaar liefst zeven bedrijven uit de provincie Groningen in de nationale MKB Innovatie Top 100: United Care, Arox Logistics IT, AttachingIT, Horus View and Explore BV, Hulst Innovation Cable Equipment BV, Negotica Development Projects en ORFI-food BV. Een uitmuntende score als je het aantal inwoners van Groningen vergelijkt met dat van andere Nederlandse provincies.

De MKB Innovatie Top 100 wordt jaarlijks opgesteld door de Kamer van Koophandel. Op de lijst zijn de meest innovatieve mkb-bedrijven van ons land te vinden. In oktober wordt bekendgemaakt wie de nummer één op de lijst is. Met zeven genomineerden is de kans dat de winnaar Gronings is groter dan ooit tevoren.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring