De robotarm van Mr. Mofongo‘s
De robotarm is niet het enige wat opvalt in Mr. Mofongos. Wie als klant aan de bar een cocktail bestelt, kan het hele maakproces van zijn bestelling zelf zien. De ketels en brouwpotten van de distilleerderij staan namelijk achter glas. Volgens barmanager Lennart Deddens werkt het concept van een cocktailbar in een destilleerderij erg goed. 'We wilden heel graag dat je als bezoeker kon zien hoe je cocktail van A tot Z gemaakt zou worden. Vandaar dat we voor deze inrichting hebben gekozen.'
De robotarm, die door het personeel Armando wordt genoemd, is er niet alleen voor de show neergezet. 'Het is praktisch omdat onze likeurkast zo hoog is. Het zou niet handig zijn als we de hele tijd de ladder op zouden moeten voor de likeuren', vertelt Deddens. Sinds de bar met de hernieuwde inrichting de deuren vorig jaar februari opende, loopt het storm. 'Het is ongelooflijk druk. Vooral op vrijdag en zaterdag zitten we bomvol. Dus we mogen zeker niet klagen.'