Navigatie overslaan

De Slim­mer Wer­ken Week

De Kamer van Koophandel Noord-Nederland, Stenden Kenniscentrum Sociale Innovatie, Unique en Content Uitzendburo organiseren samen, in o.a. Groningen, de Slimmer Werken Week. Van 8 november tot en met 12 november 2010 wisselen 300 medewerkers uit het midden- en kleinbedrijf voor één dag van werkplek. Doel van deze grootscheepse uitwisseling is om het mkb in de provincie Groningen, maar ook in Friesland en Drenthe, een positieve stimulans te geven op het gebied van sociale innovatie.

Sociale innovatie helpt mkb-bedrijven om de talenten van medewerkers optimaal te benutten en zo efficiënter te werken. Door één dag medewerkers van een ander bedrijf mee te laten lopen, ontstaat er uitwisseling van kennis en ervaring. De mkb-ondernemer kan hierdoor nieuwe ideeën opdoen voor zijn of haar onderneming. Deelname aan de Slimmer Werken Week laat het mkb dus op een praktische manier kennismaken met sociale innovatie.

Tijdens de Slimmer Werken Week werken ondernemers een dag in een andere organisatie en een andere dag begeleiden zijn een deelnemer in de eigen organisatie. Op vrijdagmiddag is er een gezamenlijke afsluiting om ervaringen met elkaar te delen. De dag waarop daadwerkelijk gewisseld wordt, is afhankelijk van de beschikbaarheid van de deelnemer. Aan de Slimmer Werken Week geen kosten zijn verbonden.

De Slimmer Werken Week maakt deel uit van Slimmer Werken 8.nl. Dit is een platform voor het bedrijfsleven in Noord-Nederland dat zich sterk maakt voor verbetering van productiviteit door innovatie. Slimmer werken 8.nl is een initiatief van de Kamer van Koophandel Noord-Nederland, Syntens, NOM en TCNN, in samenwerking met MKB Noord, VNO-NCW Noord, FNV en CNV.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring