Navigatie overslaan

Debeste​lea​se​de​al​.nl groeit in tij­den van corona

Een onafhankelijke leasevergelijker starten in tijden van corona. Een behoorlijke uitdaging, maar het blijkt een goede zet te zijn geweest. Het online vergelijkingsplatform debesteleasedeal.nl, gevestigd nabij Groningen Airport Eelde, groeit hard en heeft grote ambities. “Het zijn onzekere tijden, maar mobiliteit blijft een must voor ondernemers. Dat wil je gewoon goed geregeld hebben. Door de coronacrisis zien we een enorme toename in aanvragen. Ondernemers willen snel online kunnen vergelijken en bij vragen persoonlijk en onafhankelijk leaseadvies kunnen krijgen. Wij voorzien in deze behoefte en onze verwachting is dat deze trend alleen maar zal toenemen”, zo zegt Floris Mulder, mede-eigenaar van debesteleasedeal.nl.

Tijd nuttig besteed en flink gas gegeven

Toen het coronavirus zijn intrede maakte in Nederland was het wel even schrikken. Ondernemers waren geschrokken, aanvragen kwamen op ‘on-hold’ te staan of werden gecanceld. Mede-eigenaar René Meijer: “Uiteraard een tegenvaller voor ons en met ons alle ondernemers van Nederland, maar stilzitten is geen optie. Daarom hebben we onze focus in deze periode gelegd op de online vindbaarheid van debesteleasedeal.nl en het nog verder doorontwikkelen van onze software vergelijkingstool. Daar plukken we nu al de vruchten van. Zakelijke leaserijders weten ons online goed te vinden en door de software ontvangt de klant binnen 48 uur onze onafhankelijke leasevergelijker in hun mailbox.”

De ambities van de twee nuchtere ondernemers uit het Noorden zijn groot. “Het is goed om een stip op de horizon te zetten. Zonder doel geen focus en zonder focus geen groei. Ons doel is helder, namelijk binnen drie tot vijf jaar de nummer één onafhankelijke leasevergelijker van Nederland worden. Denk je aan een auto leasen, dan denk je aan debesteleasedeal.nl. Net zoals je nu aan Gaslicht.com denkt als je energieleveranciers met elkaar gaat vergelijken”, zo spreken beide ondernemers hun ambitie uit.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring