Navigatie overslaan
02/08/2017

Digital Society Hub geeft studenten én ondernemers extra digitale slagkracht

Wil je als bedrijf voorop blijven lopen als het gaat om innovatie? Klop dan eens aan bij het Digital Society Hub van de Hanzehogeschool. Hier werken onderzoekers, docenten, studenten, en ondernemers samen aan innovatieve toepassingen voor de nieuwste digitale technieken. ‘Wij nodigen ieder bedrijf dat structureel werk wil maken van de kansen die digitalisering te bieden heeft uit om zich aan te sluiten bij de Digital Society Hub’, aldus programmamanager Roland Hiemstra.

‘De technologische ontwikkelingen in uiteenlopende vakgebieden gaan razendsnel momenteel. Bijvoorbeeld op het gebied van energie, de biobased economy, big data, 3D printing of 5G. Al deze sectoren hebben met elkaar gemeen dat ICT daar een cruciale rol in speelt. Het Digital Society Hub moet een knooppunt worden waar de betrokkenen in al deze sectoren elkaar kunnen treffen zodat er sprake kan zijn van kruisbestuiving”, vertelt Hiemstra.

Bedrijven die zich aansluiten bij het Digital Society Hub (DSH) kunnen rekenen op een forse kennisboost. Zo krijgen ze niet alleen toegang tot de nieuwste kennis op het gebied van ICT-ontwikkelingen en -toepassingen, maar ook tot een groot netwerk van ondernemers, kennisinstellingen en (semi)overheidsorganisaties. Daarnaast staan de studenten en docent-onderzoekers van het DSH klaar om bedrijven waar mogelijk bij te staan in innovatief onderzoek, waarbij gebruik kan worden gemaakt van de nieuwste instrumenten op ICT-gebied.

maandag 31 juli 2017
#SPOTGRONINGEN maakt inwoners ambassadeurs van Groningen
woensdag 26 juli 2017
Koopjesdrogisterij.nl uit Oude Pekela timmert nationaal aan de weg