Navigatie overslaan

Eén dag wer­ken bij con­cur­rent tij­dens slim­mer wer­ken week’ in Groningen

Groningen krijgt in november een ‘slimmer werken week’. De Kamer van Koophandel Noord-Nederland organiseert dan samen met Syntens Innovatiecentrum een week waarin mensen in een ander bedrijf kunnen werken om te kijken of ze daar iets kunnen leren. Door een kijkje te nemen in de keuken van een andere onderneming kan men slimmer of efficiënter leren werken, zo is het uitgangspunt.

De Slimmer Werken Week wordt gehouden in de maand van sociale innovatie, van 5 tot en met 9 november 2012. Door een dag te wisselen van werkplek kan men mogelijk antwoord krijgen op vragen als: Hoe goed benut ik de talenten van mijn medewerkers?; Hoe kom ik aan innovatieve ideeën?; Hoe haal ik het maximale uit mijn netwerk? En: Hoe efficiënt werken we eigenlijk?

De Slimmer Werken Week biedt ondernemers de mogelijkheid hun medewerker(s) gericht of geheel vrij op pad te sturen en tips op te halen bij collega-bedrijven die slim werken. Met die tips kan men het bedrijf nog slimmer en efficiënter maken en daarmee de productiviteit verhogen.

Bij een werkplekwissel loopt men één dag mee met een werknemer uit een ander bedrijf en andersom (een halve dag kan ook). Tijdens de dag is er een uitwisseling van praktische kennis en ervaring. Gebleken is dat deze blik achter de schermen verfrissend en stimulerend werkt.

Voor vragen kan men contact opnemen met Syntens. Adviseur Marcèle van Kerkvoorde, te bereiken op telefoonnummer 088 - 444 0 075.

http://www.slimmerwerkenweek.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring