Navigatie overslaan

Event­In­sight: Van bij­na fail­liet naar een half mil­joen euro omzet per maand

Van faillissement naar bedrijf dat een half miljoen euro omzet draait per maand. Toen COVID-19 in maart 2020 voor de eerste lockdown zorgde, raakte het Groningse bedrijf EventInsight 95 procent haar omzet kwijt. Een faillissement leek onvermijdelijk, maar het bedrijf gooide de handdoek niet in de ring, integendeel; ze bouwden hun complete software om en lanceerden een digitaal evenementenplatform. En met succes, in 2020 is hun omzet verzesvoudigd en is het bedrijf qua personeel meer dan verdubbeld.

En nog steeds is het personeelsbestand groeiende: op dit moment heeft het bedrijf vijftien nieuwe medewerkers nodig. Maar het vinden van personeel is zelfs nu, in het coronatijdperk een lastige klus, zo laat EventInsight weten.

Om potentiele werknemers enthouasiast te maken maakte het bedrijf daarom een video, die laat zien dat het softwarebedrijf verre van stoffig is.

​​​​​​​“Vanuit het perspectief van de sollicitant krijg je een rondleiding en word je geconfronteerd met vlammenwerpers, gespraytannde sales directors, vliegende champagnekurken en een boardroom die is omgetoverd tot skatepark”, aldus EventInsight over de video.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring