Navigatie overslaan

Fer­ti­fill: een groen hart in Groningen

De basis voor een gezonde plant is biologische plantenvoeding. Het ontwikkelen, produceren en distribueren hiervan is de specialiteit van Fertifill bv; sinds 1 maart gevestigd op bedrijventerrein Euvelgunne in Groningen.

Jarenlange ervaring en vakmanschap hebben de basis gevormd voor de oprichting van Fertifill. Eerlijke producten die constant in ontwikkeling zijn staan centraal; een van de redenen waarom het bedrijf goed past bij zijn huidige vestigingsplaats. Een provincie waar innovatie centraal staat en een groen en duurzaam leven niet meer weg te denken is.

Het bedrijf werkt uitsluitend met organische grondstoffen waardoor een 100 procent gegarandeerd biologische product het eindresultaat is. Er wordt altijd een keuze gemaakt voor eerlijke grondstoffen om de wereld om ons heen het beste te kunnen geven. Deze ingrediënten komen niet alleen van over de hele wereld, maar worden in de vorm van het eindproduct ook wereldwijd verkocht. Deze vloeibare plantenvoeding wordt geproduceerd voor alle soorten planten, voor ieder gewenst marksegment, voor zowel eigen merken als private labels.

De locatie in Groningen heeft een oppervlakte van maar liefst 3000m2 waar zowel onderzoek, productie als distributie plaatsvindt. Het bedrijf handelt vanuit 6 kernwaarden: maatwerk, ervaring, samenwerking, effectiviteit, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies en kwaliteitsgarantie die beide ontstaan door een nauwe coöperatie tussen de klanten zelf en Fertifill. Bovendien worden er waar mogelijk grondstoffen en energie bespaard: goed voor het milieu en voor het kostenplaatje voor de klant.

Het bedrijf maakt de productie van biologische plantenvoeding mogelijk voor elke plant en/of gewas: van chilipeper tot grasmat. Een extra wetenswaardigheid is dat Fertifill deze laatste variant een extra warm hart toedraagt in de vorm van sponsoring van het supporterscollectief van FC Groningen. Fertifill zoekt altijd naar mogelijkheden en medestanders om de wereld gezonder te maken en doet dit met trots vanaf heden vanuit de groene provincie Groningen.

www.fertifill.com

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring