Navigatie overslaan

Film­lief­heb­bers kun­nen in Gro­nin­gen terecht voor poc­ket­edi­tie’ IFFR

Filmliefhebbers doen er goed aan om nu al 1 tot en met 5 februari in hun agenda te noteren. Vijf dagen lang wordt er dan in het Groninger Forum een dwarsdoorsnede getoond van al het moois dat International Film Festival Rotterdam (IFFR) te bieden heeft.

Noordelijke filmadepten die zich de reis naar de Maasstad willen besparen, Randstedelijke filmliefhebbers die wel eens wat anders willen en andere bioscoopbezoekers die vanuit hun bioscoopstoel een trip willen maken naar verre streken, zijn allen van harte welkom op deze Groningse pocketeditie van IFFR.

Het programma is nog niet bekend, maar één ding staat vast: het wordt een selectie van het nieuwe, internationale filmaanbod met festivalhoogtepunten en gloednieuwe cinematografische verrassingen uit alle uithoeken van de wereld.

Tijdens het IFFR komt ook de Beste Groninger Film Verkiezing voorbij. In Groningen worden jaarlijks veel films van hoge kwaliteit geproduceerd en het Groninger Forum hangt daar graag een competitie aan. Filmmakers kunnen maximaal twee films insturen. Er worden prijzen uitgereikt in vier categorieën.

Meer informatie is te vinden op de website van het Groninger Forum.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring