Navigatie overslaan

Fina­le Gro­nin­gen OPEN live bij te wonen

Op woensdag 7 april vindt de finale plaats van Groningen OPEN 2021. Geselecteerde startups pitchen dan hun oplossing voor de challenge die zes grote bedrijven uit het Noorden van het land eerder geformuleerd hebben. Deze bedrijven maken tijdens de finale bekend met welke startups zij de komende weken gaan samenwerken. De finale is live online bij te wonen.

Het doel van ‘Groningen OPEN’ is om gevestigde bedrijven en startups in de regio op een laagdrempelige en effectieve manier met elkaar in contact te brengen.

Challenge

Daartoe hebben zes grote en gevestigde bedrijven uit het Noorden eerder al een challenge/uitdaging geformuleerd, waar startups op konden inschrijven. Het gaat om Antea Group, Bossers & Cnossen, Boom uitgevers, Cosun Beet Company, Nijestee en Intergas.

Pitch

Tijdens het live-evenement van woensdag worden de finalisten uitgenodigd om hun idee te pitchen en zullen de grotere bedrijven een keuze maken.

Het live evenement wordt gehost door presentatrice Suzan de Grijs en geopend door burgemeester Koen Schuiling. Ook staan er gesprekken op de agenda met Sieger Dijkstra (VNO-NCW Noord) en Emile Stuy (Anker Stuy Verven B.V.).

Aanmelden

Groningen OPEN wordt georganiseerd door Campus Groningen, Founded in Groningen, Founded in Friesland, VentureLab North en Flinc (onderdeel van NV NOM).

Het programma begint om 15.30 uur. Aanmelden kan hier.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring