Navigatie overslaan

Finan­ci­ë­le top­pers blog­gen op Finan​ci​eel​gro​nin​gen​.nl

De directeuren van Groningen Seaports, Groningen Airport Eelde, de Kamer van Koophandel, de Noordelijke Ontwikkelings Maatschappij, opvallende ondernemers en de gedeputeerde voor economische zaken Hans Gerritsen: dat zijn enkele van de medewerkers aan een uniek blog over de economie van Groningen. FinancieelGroningen.nl is het adres van deze nieuwe website, die uitsluitend blogs bevat van mensen die op de een of andere manier actief zijn voor of in de economie van Groningen.

Behalve de directeur zijn er ook jonge, startende ondernemers. Mensen uit de ICT-sector, het onderwijs, de reclamewereld: de meest uiteenlopende sectoren zijn vertegenwoordigd op deze nieuwe website. De site is zelfstandig, maar wordt mede mogelijk gemaakt vanuit de Groninger Internet Courant. Het mes snijdt daarbij aan twee kanten: voor de GIC levert de site nieuws op, en de schrijvers op FinancieelGroningen.nl zijn verzekerd van een grote lezersschare.

Er zijn inmiddels zo’n 25 bloggers. Dat aantal moet uitgroeien tot een vijftig tal, die samen moeten zorgen voor een opmerkelijk inkijkje in economische ontwikkelingen van Groningen.

Financieel Groningen is te vinden op www.financieelgroningen.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring