Navigatie overslaan

Finan­ci­eel Gro­nin­gen op de kaart met eigen blogsite

Meer opinies en discussies over het Groningse zakenleven en de economie in de provincie. Dat is waar de nieuwe blogsite Financieel Groningen voor staat. Zeer regelmatig worden op de site prikkelende blogs en uitdagende opinies geplaatst die de discussie moeten bevorderen. Interessant is alleen dat niet alleen grote ondernemers en topmensen worden uitgenodigd om een stukje te schrijven. Op de blog is ook plaats voor middenstanders, zzp-ers en andere mensen met een interessante opinie. Dus van de groenteboer tot de bankdirecteur.

Begin januari werd de site geopend met een blog van Siem Jansen, directeur van de Noordelijke Ontwikkelings Maatschappij (NOM). Na hem schreven onder andere Jos Hillen (directeur Groningen Airport Eelde) en Gerrit van Werven (initiatiefnemer en directeur van Energy Valley) een opiniestukje op de overzichtelijk ontworpen site. Het aantal bloggers wordt door de redactie in de komende tijd aanzienlijk uitgebreid. Uiteindelijk moet er een honderdtal bloggers zijn die voortdurend ingaan op de actualiteiten en discussies.

De blogsite is opgericht door de Groninger Internet Courant (gic.nl) en Oliemedia, uitgever van commerciële internetconcepten. Er is voor gekozen om er een eigen medium van te maken, waardoor de bloggers ook volledig onafhankelijk kunnen schrijven. Vanzelfsprekend kan een blog op Financieel Groningen wel leiden tot nieuws. Een voordeel voor zowel de schrijver als de uitgever.

De website is te bezoeken op www.financieelgroningen.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring